Välkommen till Dina Fötter
Medicinsk fotvård

Jag som driver salongen heter Eva och är utbildad medicinsk fotterapeut.
Min utbildning har jag gjort på Axelsons Gymnastiska Institut.

Att få arbeta med fötter är en dröm jag alltid haft och nu lever jag i den drömmen.

Jag får ibland frågan om vad som skiljer medicinsk fotvård mot vanlig fotvård. 
Och svaret är tudelat. Som medicinsk fotvårdsterapeut har jag fått utbildning i såväl anatomi och fysiologi som medicinsk grundkurs. Under behandlingen söker jag orsaken till eventuella besvär, jag arbetar förebyggande och delar med mig av mina kunskaper genom att ge råd och tips om vad du själv kan göra för dina fötter.
Jag är även utbildad undersköterska.

Har du några funderingar om dina fötter - tveka inte, kontakta mig.
Eva Rudtoft
Telefon 073 700 34 22
info@dinafotter.se

Kontakt

Dina Fötter
Vikjöplan 47, 3 tr
175 45 JÄRFÄLLA

073 700 34 22

 

Hos Dina Fötter kan du
betala med:
- kort
- swish
- kontanter

 

© 2015 All rights reserved.

Drivs med Webnode